A Tour Odeon Monaco luxus apartmanja 5 szinten

97500 M
kosárba

A Tour Odeon, vagyis az Odeon torony sok szempontból különleges. Ez a második legmagasabb épület a mediterrán parton és Monacoban 1980 óta nem építettek felhőkarcolót. Különleges, mert a penthouse-hoz további 4 emelet tartozik, melynek összmérete 3300 négyzetméter. Szupernagy ingatlanokból összesen 70 található a Tour Odenban. És amitől igazán különleges, az a tetőn található feszített víztükrös medence és közösségi tér, ahonnan az egész tengerpartot belátni.

 

Tour Odeon Monaco penthouse és a medence

 

 

Az ingatlan kialakításánál kizárólag prémium minőségű anyagokat használtak a vezetékektől és csövektől egészen a burkolatokig. Már maga a Tour Odeon lobbija is szemet gyönyörködtető. Minden részletében fényűző életmód pazar érzését sugározza. Ha már a lobbiban vagyunk: az ingatlanhoz jár a 0-24h ügyfélszolgálat, biztonsági szolgálat és cathering szolgáltatás is.

 

Tour Odeon Monaco penthouse lobbija

 

Számtalan hálószoba, nappali és néhány mellékhelyiség is helyett kapott az Tour Odeon legfelső öt szintjén. Hát akkor nézzük milyen a Tour legfelső öt szintjét elfoglaló ingatlan belülről.

 

Tour Odeon Monaco hálószoba

 

Tour Odeon Monaco fürdőszoba

 

Tour Odeon Monaco nappali

 

Tour Odeon Monaco társalgó

 

Tour Odeon Monaco étkező és konyha

 

Tour Odeon Monaco  hall

 

Az elsőként felvetődött kérdés persze nem is az ingatlan minőségével kapcsolatos, hanem a kültéri medencével. Mi van olyankor, amikor az időjárás alkalmatlan a nagy medence használatához? Természetesen a Tour Odeonban ez sem probléma, hiszen tartozik az Odeon toronyházban van egy saját fürdő is.

 

Tour Odeon Monaco penthouse beltéri fürdő medence

 

A Tour Odeon felső öt szintje 390 millió dollár, vagyos közel 100 milliárd forint. Ezzel ez a világ legdrágább apartmanja. Amennyiben érdekel az ingatlan és az épület, úgy a Tour Odeon honlapján tudsz körbenézni.

Pumpkin Key: Legyen saját zöld szigeted Florida partjainál
A Florida Keys szigetcsoport egyik zöld szigete, a Pumpkin Key ismét eladósorba került.
520 Park Avenue: A legjobb New York-i luxus apartmanok
Az 520 Park Avenue luxus apartmanjai a legjobbak nem csak Manhattenben, hanem egész New Yorkban is.
Kommentek

0
lap teteje