Sirin Lab Solarin - A titkosító okostelefon celebeknek

Sirin Lab Solarin, nem készült különleges anyagokból, mégsem filléres darab. Az árszint elsősorban az egy gombnyomásra történő beszélgetés és tartalom titkosításban rejlik, amelyet közel olyan jó, mint a Motorola által az amerikai hadseregnek fejlesztett szelektív hívóké.

 

Sirin Lab Solarin - A titkosító okostelefon

 

A Sirin Labs Solarin egy ma csúcskategóriásnak számító okostelefon lelkét tudhatja magának. A Snapdragon 810-es proci 8 magos 2 GHz sebességgel. A belső memória 128 gigabájt, amelyből a rendszer nagyjából 16 gigabájtot eszik. Öt beépített antennája van, így sima ügy az LTE és akár 4,5 Gb/sec adatátviteli sebesség is elérhető vele. A kijelző felbontása 1440x2560 képpont, ami egész jónak mondható egy 5,5 inches kijelzőtől. A készülékben egy tényleges, közel 24 megapixeles kamera van integrálva, illetve a kamera alatt közvetlenül (igen a hátlapon) található egy ujjlenyomat olvasó is.

 

Sirin Lab Solarin - A titkosító okostelefon

 

A ránézésre átlagosnak mondható készülég titánium vázat kapott, a hátlap bőr borítású, illetve hajlított zafír üveg van a kijelzője fölött. Több színben, akár egyedi kivitelben is rendelhető. Solarin tulajdonosok például Irina Shayk és Tom Hardy is. Ők mindketten a fekete alapkivitelt választották.

 

A Sirin Labs azt állítja, hogy a Solarin szuperbiztonságos okostelefon. Ezért megkérik az árát is, amely jelenleg 15900 dollárt, ami 4,8 millió forintnak felel meg. A készülékről bővebb információ a Sirin Labs oldalán található.

Samsung Galaxy S6 és S6 Edge aranyból vagy platinából
A várva várt Samsung S6 Edge aranyba vagy platinába foglalva pompás ajándék lehet.
Stílusos mobil: Vertu Signature Touch Pure Red Gold
A Vertu Signature Touch mobil sorozat igazán különleges, a Pure Red Gold pedig ennek a legjobb darabja.
Kommentek

0
lap teteje