Doettling Fortress - Luxus széf álom kivitelben

Amennyiben luxus széfet keresel, akkor a német Doettling által gyártott antik vagy modern széfeket keresed. A nagy tapasztalattal rendelkező cég szivar, óra és egyéb speciális széfeket gyárt.

 

Doettling Fortress - Luxus széf

 

A mi kedvencünk a Doettling Fortress, amely kimondottan egy óra és ékszer széf, amelyben a biztonságosan tárolható a Hublot Big Bang Black Caviarvagy Patek Philippe Grandmaster Chime 5175R is. Vagy éppen az asszony ékszerei.

 

Doettling Fortress - Colossimo kombinációs zár

 

Elsőre erős ez a szín, de bármilyen színben kérhető a Doettling Fortress. A lényeg itt a szerkezet. Például az igen összetett Colossimo kombinációs zár, amelyet kézzel szerelnek össze és hangolnak finomra.

 

Doettling Fortress - Luxus széf

 

A széf hat karóra tárolására alkalmas. Emellett van szivar rekesze is, amely jelzi a hőmérsékletet és a páratartalmat is. Az alsó szekcióban ékszereket tárolhatunk, így az egész család értékeit biztonságban tudhatjuk. A széf amúgy rendelkezik az egyik legjobb, vagyis VdS/EN 5 minősítéssel.

 

Doettling Fortress - Luxus széf

 

A széf bárhol elhelyezhető és könnyen összekapcsolható távfelügyeleti eszközökkel, riasztó rendszerekkel. A széf ára nagyjából 300 ezer euró, amely 90 millió forintnak felel meg. Bővebb információért és megrendelésért érdemes a Doettling weboldalára ellátogatni.

Kommentek

0
lap teteje