Sennheiser Orpheus hangrendszer - Luxus a fülnek

15.5 M
kosárba

Kevés szórakoztató elektronikát gyártó cég engedheti meg magának, hogy luxus minőségű, extravagáns darabbal rukkoljon elő. A legtöbb darabnál az árképzést csupán a giccs indokolja. Szerencsére a Sennheiser ismét magasra tette a lécet. Mégpedig a Sennheiser Oprheus (HE1) hangrendszerrel.

 

Sennheiser Orpheus hangrendszer - Luxus

 

 

Már a megjelenés is meghökkentő, hiszen az erősítőn azonnal szembe ötlik a valódi carrarai márvány plasztikussága és a vákum csövek könnyedsége által biztosított izgalmas külső.A márvány lehet fehér vagy fekete, illetve a fejhallgatón valódi arany és platina berakások találhatóak.

 

Sennheiser Orpheus hangrendszer - Luxus

 

Azonban amint üzembe helyezed a Sennheiser Orpheust, elfeledkezel a külsőről. Nem ez lesz az hangrendszer komponens, amelyről a mobilodon tárol zenéket fogod hallgatni. A nyolc vákuum cső sokkal melegebb és természetesebb hangzást biztosít, mint a nem-csöves erősítők. A vákuum csövek egy nemesvém bevonatú kerámián foglalaton csatlakoznak az Orpheus rendszerébe, amely biztosítja a kimondottan alacsony zajszintet.

 

A közel 6000 darabból álló Sennheiser Orpheus mintavételi aránya hétszerese egy CD-nek. Ez 348kHz-et jelent. Az átlagos fejhallgatók 20Hz és 20kHz között ajánlanak. A kifinomult technológiának és a prémium minőségű alkatrészeknek mind az erősítőben, mind a fejhallgatóban az Orpheus 8Hz és 100kHz között képes a hangfrekcenciát a fülünkhöz édesgetni.

 

Sennheiser Orpheus hangrendszer - Luxus

 

A Sennheiser Orpheus hangrendszer (erősítő és fejhallgató) ára valahol 50 ezer euró, vagyis 15,5 millió forint környékén lesz. Bővebb információ a Sennheiser honlapján található.

Kommentek

0
lap teteje