Újévi luxus? Butik villa bérlés Koh Samuiban, Thaiföldön

Amennyiben szereted a Thai konyhát és magát az ország hangulatát, akkor érdemes még most foglalnod az újévre Koh Samui valamelyik meseszép villájában egy hetet.

 

butik-villa bérlés Koh Samuiban, Thaiföld

 

 

Koh Samui a Suratthani tartományban található, a Choeng Mon Beach-től egy karnyújtásnyira. Éppen ezért a Samujana villák mindegyikéből pazar kilátással ébredhetünk. Vagy éppen átbulizhatjuk magunkat a jövő évbe.

 

butik-villa bérlés Koh Samuiban, Thaiföld

 

A Samujana szolgáltatásai messze a legjobbak Thaiföldön. Nyugodtan rájuk bízhatod a partik szervezését, lebonyolítását, a beszerzéseket. Szinte bármilyen igényt kielégítenek. Sőt, az étkezések benne foglaltatnak az árban, amelyet a kirendelt szakács a villában készít el neked.

 

butik-villa bérlés Koh Samuiban, Thaiföld

 

A butik villák felszereltsége elegáns és modern. Tengeri kilátással rendelkező medencék és jakuzzik, pihenő és napozó teraszok, saját billiárd asztal, soha ki nem fogyó bár, teljes szórakoztató elektronika (audió és videó) is jár a bérléshez. Igény esetén a Samujana még DJ-t is biztosít egy jelentéktelen összegért a partikhoz.

 

butik-villa bérlés Koh Samuiban, Thaiföld

 

A szilveszter-újév időszak ugyan kezd az egyik legerősebb szezon, de így is potom 1600 dolláros áron juthatsz hozzá egy-egy butik-villájukhoz éjszakánként. A kijutás egy nívósabb légitársaság első osztályú járatával két személyre nagyjából 4000 dollárt jelent.


butik-villa bérlés Koh Samuiban, Thaiföld

 

Amennyiben némi költőpénzt és a Thaiföldön igénybe vett extra szolgáltatásokat is számoljuk, akkor is tovább 10000 dollár elegendő lesz, hogy tényleg jól érezd magad újévkor. A hét nap hat éjszaka két személyre így mindössze 25000 dollárból a tiéd lehet, amely 7 millió forintnak felel meg.

 

Amennyiben nem szeretnéd lekésni az újévi foglalást, úgy azt a Samujana honlapján teheted meg.

Rancho Valencia: Álom hotel Kaliforniában
A Rancho Valencia Kalifornia egyik legmenőbb, haciendákból álló szállodája.
Az örök ragyogás városa Cancún, Mexikóban
Cancún méltán nevezhető a Riviera Maya és a Yucatán-félsziget gyöngyszemének.
White Heaven Beach a hófehér mennyország
A Whitsunday szigeten található White Heaven méltán nevezhető Ausztrália egyik gyöngyszemének.
Kommentek

0
lap teteje