Ha a lábad kérdeznéd, Manolo Blahnik cipőt választana!

Manolo Blahnik cipői nem csak arról híresek, hogy Manolo különleges ízlésvilágát tükrözik vissza, hiszen nem egyszer tervez személyre szabottan. Leginkább arról, hogy egy Manolo nem csak szép, hanem felettébb kényelmes is. Ami egy alkalmai szandál vagy cipő esetén igazán ritkaság.

 

 

 

Manolo lábbeli költeményeit nehéz egy mondatban jellemezni. Egy biztos. Bárhol és bármikor felismerhető, hogy azok a pompás lábak bizony egy Manolo Blahnikban tipegnek.

 

 

Ez egyrészt köszönhető az egyedi pánt megoldásoknak, másrészt a különleges anyag párosításoknak. Manolo bevallottan szeret játszani olyan formákkal, színekkel és anyagokkal, amelyek mások szerint nem illenek össze. Mégis egy Manolo mindig jól mutat.

 

 

A Manolo lábbelikről lerí a mester spanyolsága.Tüzesek, beszédesek, figyelmet követelnek maguknak és a lábaknak. Ha egy Manolot viselsz, biztos lehetsz benne, hogy mindenki a lábadról beszél majd és nem a dekoltázsodról.

 

 

A Manolo Blahnik varázslatos cipellői átlagosan ezer dollár (280 ezer forint) körüli áron kaphatóak, ami tekintve a különlegességüket igazán kedvező árfekvés. A pazar lábelik aktuális kollekcióját Manolo honlapján nézheted meg.

Retikül az 1001 Éjszaka gyémántjaival Mouawad-tól
A Robert Mouawad által kreált 1001 Nights gyémánt retikül tényleg a mesevilágba repít minket.
A Chanel Diamond Forever nem hétköznapi retikül
A Chanel egyik legbrilliánsabb retikülje a Diamond Forever. A szó minden értelemben.
Patek Philippe Grandmaster Chime 5175R
A 175 éves Patek Philippe új sorozatának ékkőve a Patek Philippe Grandmaster Chime 5175R
Chapeau d'Amour csupa platina és gyémánt
A Louis Mariette által megalkotott Chapeau d'Amour viselőjének talán jár egy herceg is.
Kommentek

0
lap teteje