Hublot Big Bang Black Caviar: Egymillió dolláros karóra

Ritkán fordulnak elő olyan különleges darabok, mint a Hublot Big Bang Black Caviar, amelynek a fekete polír kerámia házán fehér arany foglalatban különleges metszésű fekete gyémántok kaptak helyet. Nem azért különleges, mert kerek 1 millió dollár az ára. A fekete kaviár nagyszerűsége a kiképzésében rejlik. Hiszen a dizájner olyan merészen párosított össze nem illő anyagokat, hogy a végére egy igazán mutatós és jó óra kerekedett belőle.

 

Hublot Big Bang Black Caviar luxusóra

 

 

A Hublot Black Caviar órát 2009 óta forgalmazza az Hublot. Ez egy teljesen automata (önfelhúzó) óra, amely 42 órát képes teljesen felhúzott állapottól további kinetikus energia felvétele nélkül működni. A különlegesen megmunkált 501 darab baguette metszésű fekete gyémánt fehér arany foglalatban mutata meg magát. A fekete kerámia ház polírozása illeszkedik a dizájnhoz.

 

A 41 mm-es átmérőjű fekete kerámia számlapon ródium bevonatú mutatók, illetve titánium csavarok fokozzák az amúgy is igen drámai összhatást. És végre egy gyártó, aki mert - speciális összetételű - gumiból pántot gyártani egy ilyen luxus darabra! A pántot fekete PVD acél csapok fogják az óraházhoz.

 

A Hublot Black Caviar óra kerek 1 millió dollárt kóstál, amely mai értéken 280 millió forintnak felel meg. Bővebb információ a Hublot Big Bang széria Black Caviar órájáról a Hublot honlapján található.

Samsung Galaxy S6 és S6 Edge aranyból vagy platinából
A várva várt Samsung S6 Edge aranyba vagy platinába foglalva pompás ajándék lehet.
Patek Philippe Supercomplication 1932
Az 1932-es Patek Philippe Supercomplication Henry Graves Jr, részére készült a nagy válság idején.
A 100 karátos tökéletes gyémánt aukcióra megy
Ritka pillanatok egyike, amikor egy 100 karát fölötti tökéletes gyémánt nyilvánosan cserél gazdát.
THSG 24k arany mountain bike fekete gyémántokkal
A THSG Beverly Hills Edition arany mountain bike fekete gyémántokkal.
Kommentek

0
lap teteje