Pumpkin Key: Legyen saját zöld szigeted Florida partjainál

30650 M
kosárba

A Florida partjainál találhato Florida Keys szigetcsoport egyik szigetének, a Card Sound öbölben található Pumpkin Key zöld szigetnének lehetsz most tulajdonosa. Nem sok önálló, nem-mesterséges sziget van a piacon, így mindenképpen érdemes befektetni egy ilyen különlegességbe.

 

Eladó zöld sziget: Pumpkin Key sziget, Florida Keys

 

 

A Pumpkin Key közvetlenül Florida partjainál fekszik és amerikai fennhatóság alá tartozik. Tehát aki megveszi a szigetet, az egy darab Amerikát, pontosabban egy szelet napsütötte Floridát is vesz egyúttal.

 

Eladó zöld sziget: Pumpkin Key sziget, Florida Keys

 

A sziget területe nagyjából  100 ezer négyzetméter, a három hálószobás főépület ebből csupán 470 négyzetmétert foglal el, amely kimondottan jó aránynak számit még a szigetcsoport tekintetében is. Természetesen itt nem a ház a lényeg, hanem a terület, amelyre építették.

 

Kikötő - Eladó zöld sziget: Pumpkin Key sziget, Florida Keys

 

A Pumpkin szigeten helyett kaptak teniszpályák amelyek helikopter leszállópályának is alkalmasak, medencék, vendégházak, illetve rendelkezik vendégek fogadására alkalmas kikötővel is. A kikötőben 20 normál hajó (30-40 lábasok) vagy kiképzésének köszönhetően egy mega-jacht is beállhat.

 

Kikötő - Eladó zöld sziget: Pumpkin Key sziget, Florida Keys

 

A floridai Pumpkin szigetet már 2013 óta árulják, de mivel az ár 130 millió dollárról indult, nem igazán került a  befektetők látókörébe. Azóta az árat 20 millió dollárral mérsékelték, de még így is a jelneleg listázott amerikau ingatlanok legdrágábbika.

 

Apartman - Eladó zöld sziget: Pumpkin Key sziget, Florida Keys

 

A szigetről elérhető közelségben minden extra szolgáltatás megtalálható. Gyorsan berepülhető vagy behajózható spa, tenisz és golf központ, és persze az éttermek garmadája, de van Florida part menti szakaszán sok az iskola, illetve kulturális intézmények sokasága várja művészeti programok sorával az érdeklődőket.

 

Óceánpart - Eladó zöld sziget: Pumpkin Key sziget, Florida Keys

 

A Pumpkin Key sziget Florida partjainál (Florida Keys szigetcsoport tagja) kimondottan kedvező fekvésű és Florida is fél óra alatt elérhető. Enne is köszönhető, hogy irányára jelenleg 110 millió dollár, amely a jelenlegi árfolyamon számítva 30,65 milliárd forintot jelent. A Pumpkin Key szigetről bővebben a Sotherby's Realty honlapján tájékozódhatsz.

Az örök ragyogás városa Cancún, Mexikóban
Cancún méltán nevezhető a Riviera Maya és a Yucatán-félsziget gyöngyszemének.
A Tour Odeon Monaco luxus apartmanja 5 szinten
A Tour Odeon felső öt szintjét elfoglaló apartman maga a fényűzés 3300 négyzetméteren.
White Heaven Beach a hófehér mennyország
A Whitsunday szigeten található White Heaven méltán nevezhető Ausztrália egyik gyöngyszemének.
Kommentek

0
lap teteje