Bugatti Diva Swarovski: Luxus kávégép megfizethető áron

Bugatti kávégép? A Bugatti a legtöbbünknek az autóiról emlékezetes. Pedig más luxusautó gyártókhoz hasonlóan a Bugattinak is van egy olyan dizájner üzeme és gyára, ahol a háztartási gépektől a bútorokig mindent terveznek. Nem is akárhogyan.

 

Bugatti Diva Swarovski kávégép

 

 

Az eredeti Bugatti Diva kávégépet Andreas Seegatz tervezte. Alapvetően egy igazán jó karosgépet rejt a burkolat. Méretét tekintve bárhiva passzol, hiszen a talp átmérője mindösse 24 centi, illetve magassága 36 centiméter. A súlya meglepő, de az alapmodell 7,6 kg, míg a Swarovskival borított változat igényektől függően akár fél kilóval nehezebb is lehet. A burkolat készítésekor a hagyományos Bugatti Díva képezi az alapot, erre a burkolatra kerül rá az egyedi Swarovski minta.

 

Bugatti Diva Swarovski kávégép és Bugatti Diva Red

 

A karosgépektől megszokott 15 baros nyomást képes összehozni a kazán, ami bőven elegendő egy kiadós kávé lefőzéséhez. A kávékaron kívül a Bugatti Díva kávégép rendelkezik cappuccino csappal is. Így a tejhabosítás sem okoz problémát. A tartály 0,8 liter vizet képes tárolni, amely 8-15 kávéhoz elegendő attól függően, hogy ristrettot vagy éppen hosszú kávét készítünk-e.

 

Bugatti Diva Swarovski háztartási gép család

 

A Bugatti Diva természetesen nem csak Swarovski, hanem akár bőr vagy farmer burkolattal is rendelhető. Sőt! Nem csak a kávégép, hanem a Diva család többi tagja is a kenyérpirítótól a turmixgépig. A Bugatti Diva Swarowski kávégép ára 2900 euró, amely nagyjából 900 ezer forintnak felel meg.

Kommentek

0
lap teteje