A világ első okos infraszaunája a Sunlightentől

Ma már egyre tudatosabban élünk, így az egészség mind jobban előtérbe kerül. A kontrollált sportolás mellett fontos igény a kontrollált regenerálódás is. A Sunlighten ezen igényeknek megfelelően a világon elsőként megalkotta az itthon Napsugárszauna néven forgalmazott okos infraszaunát, amellyel a regenerálódási folyamat a sportoláshoz hasonlóan kontrollálható, tervezhető.

 

 

 

Eltérően a hagyományos szaunáktól a Napsugárszauna nem terheli meg annyira a szervezetünket, hiszen sokkal célzottabban fejti ki hatását. Az infraszauna jótékony hatását ma már klinikai tesztek sora bizonyítja, illetve a Sunlighten mPulse névre keresztelt okos infraszaunái számos klinikai tanulmány szerint összeállítot wellness programot tesznek néhány érintéssel elérhetővé.

 

 

Természetesen nem csak előre beállított wellness programot (kardio, méregtelenítés, fájdalomcsillapítás, relax, súlcsökkentés, bőrszépítés) választhatunk az infraszauna vezérlőegységén, hanem vagy egyénileg, vagy szakemberrel konzultálva összeállíthatunk saját szauna programot.

 

Az okos infraszauna egyik fő előnye az egyszerű kezelhetőség (gyors program elérés, több felhasználói fiók), a folyamatosan nyomonkövethető állapot (pulzus, elégetett kalória mennyisége, hőmérséklet, stb). Ami nekünk külön tetszett, hogy akár minden sugárzótest egyénileg is állítható a programtól eltérően.

 

 

A 10 inches, Androidos vezérlőpanelen ezen kívül akár a szórakoztató központot (zenehallgatás, filmnézés) vagy a fényeket is vezérelhetjük. A szórakoztató központ része egy prémium Blaupunkt médiarendszer is.

 

A Sunlighten mPulse infraszauna nem csak az okos rendszerben egyedülálló a világon. Jelenleg ez az egyetlen szauna, amely képes egyidejüleg előállítani a közeli (NIR), közepes (MIR) és távoli (FIR) infravörös sugárzást. Ennek köszönhető, hogy képes egyszerre több célnak megfelelő szauna programot kínálni.

 

 

Az egészség mellett szól, hogy az infraszauna kabin teljesen hipoallergén anyagokból készül, így bárki számára használható. A szauna kabin prémium anyagokból készül (hipoallergén hárs, kanadai cédrus, eukaliptusz, üveg) és örök élet garanciát vállal a Sunlighten a fűtőelemekre, és 5 évet a napsugárszauna kabin elemeire.

 

A Sunlighten mPulse sorozatban található infraszaunák átlagára 2 millió forintnak felel meg. A Sunglighten infraszaunáiról a Napsugárszauna (Sunlighten Magyarország) honlapján tájékozódhatsz.

Kommentek

0
lap teteje