Samsung Galaxy S6 és S6 Edge aranyból vagy platinából

Még a boltok polcain sem fellelhető szinte, de a Goldgenie máris arany és platina változatot kínál a Samsung S6 és S6 Edge telefonokból, amelyek 2015 április 10-től vásárolhatóak meg. Addig természetesen előrendelést le lehet adni az 24 karátos arany vagy platina, illetve mind a Samsung Galaxy S6, mind pedig az S6 Edge változatokra.

 

Samsung Galaxy S6 Edge Gold

 

 

A Goldgenie híres arról, hogy képes bármit aranyba, platinába és gyémántokba csomagolni. A telefonok közül már számos csúcsmodellt (HTC M8 és iPhone 5S Elite) is aranyba öltöztetett. Míg a HTC-k elsősorban az amerikai és európai piac számára készültek, addig az iPhone-ok az arab világ számára voltak elérhetőek.

 

Samsung Galaxy S6 Edge Rose Gold

 

A burkolaton kívül a készülék mindenben megegyezik az eredeti Samsung S6 és S6 Edge készülékekkel. A készüléket a 64 bites Exynos 7420-as hajtja, 3GB RAM-al és 128GB tárhellyel rendelkezik. A kijelző 5,1 inches QHD, a kamera 16 megapixeles. Bővebb technikai információ a Samsung honlapján található.

 

Samsung Galaxy S6 Edge Platinum

 

Az arany alapmodell ára nettó 1764 angol font, amely bruttó 2000 fontnak, vagyis 800 ezer forintnak felel meg. Természetesen rendelhetjük vörös arany (+50 font) vagy platina (+100 font) burkolattal is. A 24 karátos arany Samung Galaxy S6 készülékekről a Goldgenie honlapján találsz információt, illetve előregisztrálhatod, illetve április 10-e után meg is vásárolhatod.

Sirin Lab Solarin - A titkosító okostelefon celebeknek
A Sirin Labs Solarin a cég állítása szerint szuperbiztonságos, gombnyomásra titkosító okostelefon.
Hublot Big Bang Black Caviar: Egymillió dolláros karóra
A Hublot Big Bang Black Caviar fekete gyémántjaival és különleges kiképzésével extravagáns darab.
Patek Philippe Supercomplication 1932
Az 1932-es Patek Philippe Supercomplication Henry Graves Jr, részére készült a nagy válság idején.
THSG 24k arany mountain bike fekete gyémántokkal
A THSG Beverly Hills Edition arany mountain bike fekete gyémántokkal.
Kommentek

0
lap teteje