Rancho Valencia: Álom hotel Kaliforniában

A napfényes kaliforniai Santa Fe-ben található a Rancho Valencia, amely leginkább egy spanyol stílusú luxus haciendákból álló hotel. A hely, ahol talán még El Zorro is felbukkan a tetőn a csendes esti borozgatás közben. A Rancho Valencia szolgáltatásai kiemelkedőek. Nem véletlen, hogy világszerte kapja a díjakat.

 

Rancho Valencia: Kalifornia, Santa Fe közösségi tér

 

 

Többek között a maximális értékelést kapta a Forbes Travel, a Trip Advisor, a Relais et Chateaux, a Conde Nast rendszerében, illetve azon kevesek egyike, aki az AAA minősítést kapta a Five Diamond igen csak szigorú bíráitól. És tavaly Amerika legjobb teniszkomplexuma címét is elnyerte 18 bajnoksági szintű versenypályájával.

 

Rancho Valencia: Kalifornia, Santa Fe udvar

 

A Rancho Valencia mindennel rendelkezik ami a maximális kikapcsolódáshoz szükséges. Mintha egy másik világba csöppennénk, ahol akár elszigetelődhetünk valamelyik hacienda (villa) magányában, vagy közösségi életet élhetünk a kisváros méretű Valenciában.

 

Rancho Valencia: Kalifornia, Santa Fe, hacienda

 

A haciendák mérete és kialakítása teljesen eltérő. Így akár többszöri látogatás után is akad még felfedezni való. Tényleg olyan a hely, mintha Johnston McCulley egyik Zorro regényének szinfalai közt járnánk-kelnénk.

 

Rancho Valencia: Kalifornia, Santa Fe hálószoba

 

A Rancho Valencia hálótermei a konzervatív, vaskos, nyugodt spanyol stílusjegyeket hordozzák. A külterek viszont a vidám, motívumokban gazdag, inspiráló környezetet varázsolják körénk.

 

Rancho Valencia: Kalifornia, Santa Fe étkező

 

A Rancho Valencia számos közösségi térrel rendelkezik, illetve rengeteg szolgáltatást nyújt vendégei számára. Itt tényleg minden a kikapcsolódásról szól. A hotel teljesen olyan, mintha egy gazdag spanyol földesúr vendégszeretetét élveznénk.

 

Rancho Valencia: Kalifornia, Santa Fe étterem

 

A hotel területén van étkező és egy hangulatos étterem is, de bármit kérhetünk a szobaszervizen keresztül is. Tényleg bármit. Bár miért is tennénk, hiszen a Rancho Valencia kialakítása alapvetően olyan, hogy teljes telitettség esetén se legyen érezhető a zsúfoltság.

 

Rancho Valencia: Kalifornia, Santa Fe kert

 

A hotel területén találuk pihenőházat és kültéri medencét is. Természetesen ez az év nagyrészében használható, hiszen Kalifornia és Santa Fe a márciustól októberig 20-30 fok körüli átlaghőmérséklettel rendelkezik.

 

Rancho Valencia: Kalifornia, Santa Fe medence

 

A Rancho Valencia hangulatos kialakítása ideális környezetet teremt az elmélyülésre és az ismerkedésre is. Ha nem akarunk kimozdulni, akkor szinte minden szolgátatás házhoz jön. Vagyis a saját kis villánk területén vehetjük igénybe.

 

Rancho Valencia: Kalifornia, Santa Fe udvar

 

A komplexumnak több kitűnő szolgáltatása is van. Professzionális masszázst vagy páros masszázst is igényelhetünk. Emellett a Rancho Valencia szerződéses partnere a Porsche, így egy egész kollekcióból választhatunk bérautót. Természetesen ott van még a sportkomplexum is 18 pazar teniszpályával.

 

Rancho Valencia: Kalifornia, Santa Fe masszázs

 

A Rancho Valencia jelenleg éjszakánként 825 dollárért foglalható, amely figyelembe véve a szolgáltatásokat és a minőséget egészen jónak mondható. Oda-vissza repülőjegyet elsőosztályon már 6000 dollárért is kapunk, illetve egyéb költségek, mint az autóbérlés vagy bár fogyasztás tovább emelhetik a számlánkat. Mindennel együtt a kéthetes álomutazás már 25 ezer dollárból kihozható, amely mindössze 7 millió forintot jelent.

 

Bővebb információ a Rancho Valencia oldalán található, illetve akár le is foglalhatjuk a haciendát magunknak. Egyre azonban érdemes odafigyelni, mégpedig arra, hogy érvényes-e az amerikai vízumunk.

Újévi luxus? Butik villa bérlés Koh Samuiban, Thaiföldön
Bérelj újévre butik villát Thaiföldön a Samujana Koh Samui-ban található villái közül.
Az örök ragyogás városa Cancún, Mexikóban
Cancún méltán nevezhető a Riviera Maya és a Yucatán-félsziget gyöngyszemének.
White Heaven Beach a hófehér mennyország
A Whitsunday szigeten található White Heaven méltán nevezhető Ausztrália egyik gyöngyszemének.
Kommentek

0
lap teteje