A Benetti Illusion V luxusjacht már bérelhető

A Benetti sosem volt szűkmarkú, amikor a jachtjainak tervezéséről volt szó. Az Illusion V luxusjacht pedig talán a Benetti csúcsmodellje. Aki a tengeren ugyanolyan kényelmet vár el, mint a szárazföldön annak a Benetti Illusion V nem fog csalódást okozni.

 

Benetti Illusion V luxusjacht

 

 

Az Illusion V eredetileg Illusion I néven futott, illetve Benetti FB257 jelzés alatt került le a gyártósorról. Pontosan nem tudni miért volt szükség az átnevezésére.

 

Benetti Illusion V luxusjacht napozóterasz és a yakuzzi

 

A 2014-ben épített, 12 személyes luxusjacht 6 kabinnal rendelkezik, amelyből 1 társasági, 1 VIP, 1 dupla és 3 iker, illetve egy pullman. A belsőteret a Green and Mingarelli tervezte, amely garancia a minőségre. Természetesen a szobák mellett helyett kapott benne egy lounge szekció és egy a napozó terasz jakuzzival.

 

Benetti Illusion V luxusjacht nappali, közösségi tér

 

Természetesen ekkora hajóhoz már szükséges a személyzet is, méghozzá 13 fő. Egyrészt fontos a vendégek zavartalan kiszolgálásának érdekében, másrészt a jacht üzemeltetéséhez és útközbeni karbantartási munkálataihoz is elengedhetetlen a személyzet.

 

Benetti Illusion V luxusjacht toalette

 

A hajó 58 méter hosszú acél és alumínium kompozit hajótest 800 tonna vízkiszorítású, amely elnézve a tágas belső tereket szükséges is. Az Illusion V luxusjachtot két Caterpillar motor hajtja, amelyek 15 csomós végsebességet tesznek lehetővé.

 

Benetti Illusion V luxusjacht hálókabin

 

A Benetti Illusion V luxusjacht kizárólag bérelhető heti 350 ezer dollárért, amely mintegy 90 millió forintnak felel meg. A bérléssel kapcsolatban a Camper & Nicholson charter cég oldalán találsz bővebb felvilágosítást. További Benetti jachtokról pedig a Benetti Yachts hivatalos oldalán tájékozódhatsz.

Az átlátszó kenuval igazán élmény evezni
A hajótest túl sokat kitakar túra közben? A Hammacher és Schlemmer átlátszó kenuja biztosan nem!
Kommentek

0
lap teteje