Lithos Design Luxury 3D-s luxus falburkolatok

A Raffaello Galiotto (Lithos Design) által tervezet kül- és beltéri falburkolatok szemkápráztató térhatásokkal örvendeztetik meg a szemlélőt. Az olaszok mindig is a stílus mesterei voltak az építészetben. Rengeteg technikai és dizájnbeli újítás köszönhető nekik, hiszem sokkal bátrabban használják az anyagokat.

 

 

 

Amit a Lithos Design művel az anyagokkal az egyszerűen zseniális. Ezzel persze sorban söprik is be a díjakat.  A Lithos Luxury sorozat elsősorban belsőépítészeknek, tehát beltérre ajánlott. Arany, ezüst, gránit, és háromdimenziós hatások édes elegye mind a négy tagja burkolat a sorozatban. Az itt bemutatott Lithos Luxury 2, 60x60 centis (0,36nm) lapokból áll, 2 centi vastag és fekete gránit padlóburkolattal igazán gyönyörűen érvényesül.

 

 

Érdemes körbenézni a Lithos hivatalos oldalán is, hiszen rengeteg érdekes és izgalmas luxus falburkolatot találni a kínálatukban. Mivel luxus burkolatról van szó, az ár minden esetben személyre, illetve megrendelésre szabott. A burkolandó felület méretétől és a viszonteladótól függően nagyjából 800-1200 eurót (300 ezer forintot) kóstál négyzetméterenként.

Versace Signature szofa a különleges társalgóért
A Versace a lakberendezésben is megkerülhetetlen. Elegáns darab a Versace Signature Sofa.
Kommentek

0
lap teteje