520 Park Avenue: A legjobb New York-i luxus apartmanok

31500 M
kosárba

2015 februárjában kezdődik az 520 Park Avenue projekt keretein belül az 54 emeletes, összesen 31 luxus apartmanra osztott toronyház építése. A luxus toronyház az 520 Park Avenue New York szívében Manhattanben, a Park Avenue és a 60-ik utca sarkán fog majd város fölé magasodni. Azon kívül, hogy ablakunkból beláthatjuk az egész várost, ráláthatunk a szomszédos Central Parkra is.

 

520 Park Avenue New York, Manhattan

 

 

A Zeckendorf Development nagy tapasztalattal rendelkezik luxus apartmanok kivitelezésében és üzemeltetésében. Referenciaként meg kell említenünk az innen nem messze található 15th Central Park West-et, amely a Central Park túloldalán található, hasonló jellegű toronyház. Bár ott az apartmanok némileg kisebbek. Viszont olyan hírességek rendelkeznek ingatlanokkal benne, mint Denzel Washington, Sting, és a Goldman Sachs alapítója Lloyd Blankfein.

 

520 Park Avenue New York, Manhattan a Lobby

 

A tágas légtér, a saját kert - amely Manhattenben igen ritka - és a különleges anyagok harmoniája is a fényűzést sugallják már a lobbiba való megérkezésünkkor. Persze nem csak a kert ami különleges. Természetesen mielőtt bárki is feltenné a kérdést, van a toronyháznak saját - közös - medencéje is.

 

520 Park Avenue New York, Manhattan medence

 

Az aparmanok 2 illetve 3 szintet foglalnak el és igényeinknek megfelelően választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet. Nyilván minél magasabban található a luxus apartman, annál többe kerül négyzetméterenként. A szinteket pompás lépcső köti össze.

 

520 Park Avenue New York, Manhattan lépcső apartmanon belül

 

Az apartmanok elrendezése kimondottan előnyös, mindig ügyeltek arra, hogy az 520 Park Avenue lakói a toronyházakra egyáltalán nem jellemző levegős, tágas apartmanokban lakhassanak. Kezdve az előtértől a hallon és a konyhán át a fürdőszobáig.

 

520 Park Avenue New York, Manhattan Hall

 

Szemmel látható, hogy minden külső falon a padlótól a plafonig ablakok vannak beépítve, hiszen New Yorkban, vagyis pontosabban Manhattenben a kilátás az, ami megfizethetetlen.

 

520 Park Avenue New York, Manhattan konyha és étkező

 

Az 520 Park Avenue nem a hivalkodásra, hanem minden hely legtökéletesebb kihasználásra helyezi a hangsúlyt. Sem az elrendezésbe, sem találtunk kivetni valót. A fürdőből kínálkozó kilátás pedig lélegzetelállító.

 

520 Park Avenue New York, Manhattan fürdőszoba, toalette

 

Az 520 Park Avenue luxus apartmanjai már lefoglalhatóak. Fontos, hogy az előző Zeckendorf épület 4 év alatt teljesen betelt, így érdemes ennél a toronyháznál is időben lépni. Bár nem fogják elkapkodni, hiszen ez Manhatten és egyben New York legdrágább apartmanháza.

 

Az apartmanok átlagos ára 125 millió dollár, a legfelső apartman pedig 130 millió dollárról indul. Lehetséges, hogy az utolsó apartmanokért még licitháború is elindul. Amennyiben több információt szeretnél az az 520 Park Avenue luxus apartmanjairól, az 520 Park Avenue luxus toronyház oldalán tudsz tájékozódni a szabad apartmanokról és az építkezések állásáról.

A Tour Odeon Monaco luxus apartmanja 5 szinten
A Tour Odeon felső öt szintjét elfoglaló apartman maga a fényűzés 3300 négyzetméteren.
Kommentek

0
lap teteje