Stílusos mobil: Vertu Signature Touch Pure Red Gold

A Vertu a Nokia luxusmárkájaként nőtte ki magát és mi másért is vennénk egy Vertu telefont, mint az, hogy a Vertu nem egyszerűen egy mobiltelefon, hanem egy életstílus. Akinek volt már nem nagypolgári Vertuja az tudja milyen egyéb szolgáltatások járnak együtt a készülék birtoklásával.

 

Vertu Signature Touch Pure Red Gold

 

 

A Vertu Signature sorozat érintőképernyős okostelefon ugyan már nem újkeletű, de most kezdi igazán kinőni gyerekbetegségeit. A Vertu V alakú dizájnja és a ház kiképzése olyannyira védjeggyé vált, hogy ettől ritkán tér el a gyártó. Szerencsére a Vertu Signature Touch sorozat esetében sem tette.

 

Vertu Signature Touch Pure Red Gold

 

A ház természetesen titánium, marhabőr borítással. A gombok a Vertu Signature Touch Pure Red Gold esetében 24 karátos vörös aranyból vannak. Erre utal a készülék neve is.

 

Vertu Signature Touch Pure Red Gold

 

És végre egy ütős hardver, amely nem minden Vertunak eleme. A négymagos Qualcomm Snapdragon 801 2.3GHz processzor szinte bármilyen feladatot simán leküzd.  A hangról a Bang & Olufsen gondoskodik. Sőt! A csengőhangokat a London Symphony Orchestra kreálta a Vertu számára. A képek megörökításáről egy 13 megapixeles Hasselblad kamera gondoskodik. A front kamera 2,1 megapixeles. Az operációs rendszer egy Android magon alapuló klón, némi módosítással. A kijelző megfelel a felsőkategóriás okostelefonok átlagának a maga 4,7 inches képátlójával és 1080p felbontással. Az átvitel 4G+LTE, WiFi, BlueTooth, NFC vagy kábeles csatornán keresztül megoldott. Nagyjából mindent tud, amit a ma felsőkategóriás társai.

 

 

És milyen egyéb szolgáltatást kapuk a Vertuval? 12 hónapos dedikált Concierge előfizetést (0-24 ügyfélszolgálat) pár órán belüli készülékcserével a világ bármely potján. Jár egy személyes életstílus tanácsadó is hozzá (természetesen a termékkel kapcsolatban). Exkluzív belépők kulturális eseményekre, VIP belépők sport fpeseményekre, divatbemutatókra történő meghívók és egy privát klub tagság. Ezen felül néhány biztonsági szolgáltatást.

 

A Verti Signature Touch Pure Red Gold ára 16 900 font, amely közel 7 millió forintnak felel meg. A készülékről bővebben a Vertu hivatalos oldalán tájékozódhatsz, illetve ott meg is tudod rendelni.

Sirin Lab Solarin - A titkosító okostelefon celebeknek
A Sirin Labs Solarin a cég állítása szerint szuperbiztonságos, gombnyomásra titkosító okostelefon.
Hublot Big Bang Black Caviar: Egymillió dolláros karóra
A Hublot Big Bang Black Caviar fekete gyémántjaival és különleges kiképzésével extravagáns darab.
Samsung Galaxy S6 és S6 Edge aranyból vagy platinából
A várva várt Samsung S6 Edge aranyba vagy platinába foglalva pompás ajándék lehet.
Patek Philippe Supercomplication 1932
Az 1932-es Patek Philippe Supercomplication Henry Graves Jr, részére készült a nagy válság idején.
Kommentek

0
lap teteje